Krinkelkoppen.nl

Grootvorst Bart d’n Urste

Hallo, lk ben Bart Pennings. De Grootvorst van de Krinkelkoppen dit jaar en samen met mijn Adjudant Gerard gaan wij er een gezellig jaar van maken. Ons motto dit jaar is Kort en Krachtig en toch lang zat! lk ben geboren in Nistelrode en getogen in Heesch en woon er nog steeds, nu samen met mijn vriendin Melanie. Carnaval zit er bij mij al vanaf jongs af aan in. Als kleine jongen in de kinderoptocht mee lopen en nu proberen om elk jaar met een mooie wagen in de optocht te verschijnen. lk ben internationaal chauffeur, maar maak altijd tijd om in onze loods mee te bouwen aan de carnavalswagen.

 

Adjudant Gerard

lk ben Gerard Weijers getrouwd met Dorine Bergers wij hebben 3 kinderen. Geboren en opgegroeid in Beuningen een dorp tussen Maas en Waal. lk ben zoals ze zeggen eigenrijder op de vrachtwagen en beschouw mijn werk als hobby. In het Osse carnavalsleven ben ik bekend als Krinkelkop. Lid & woordvoerder van de Raad van Elluf, schatbewaarder, bestuurslid en ex Grootvorst. Dit jaar ben ik gevraagd om naast de Grootvorst Bart d'n Urste te staan als zijn Adjudant. Daar heb ik veel zin in en ben ik kei trots op.

 

Ons motto, Kort maar krachtig en toch lang zat. Samen met Grootvorst Bart d'n Urste, de Raad en de Kapel gaan we er een gezellig feest van maken en ervoor zorgen dat we allemaal op een goed carnaval terug kunnen kijken.