Krinkelkoppen.nl

Grootvorstin Wilma d'n Urste en Adjudante Paula

In het 44 seizoen gaan Grootvorstin Wilma d’n Urste en Adjudante Paula de Rijk de Prinselijke Carnavalsvereniging De Krinkelkoppen voor in hun jubileumjaar. Beide Hoogheden stellen zich voor:

 

Grootvorstin Wilma d’n Urste:

Graag wil ik me in dit 44 jarige jubileum jaar voorstellen als Grootvorstin van de Krinkelkoppen. Ik ben Wilma Roskam geboren en getogen in Oss en 37 jaar getrouwd met Mario. Samen hebben we 3 kinderen Liset, Mark en Laura en 2 kleindochters Iris en Evi. In het dagelijks leven ben ik werkzaam binnen Brabantzorg, bij de Wellen op de revalidatie-afdeling.

Carnaval vieren we al jaren met onze kinderen, binnen een carnavalsclub, met vrienden, maar het mooiste is muziek maken met deze dagen. Met onze gezellige kapel de Krinkelbloazers, de raad van elf, mijn Adjudante Paula en alle carnavalsvierders uit Oss en omstreken wil ik een te gek, mooi jubileum jaar beleven.

 

Adjudante Paula de Rijk:

Samen met Frank, trotse ouders van Richard en Suzanne. Vanaf mijn 15de actief in het Osse carnaval bij De Krinkelkoppen, een paar jaar Dansmarieke geweest en Bruid bij de Boeren Bruiloft. Nu nog actief in bloaskapel De Krinkelbloazers. Hobby’s zijn boksen, volleyballen bij OVOCO en heb Zumba-dansen ontdekt waar ik veel plezier aan beleef.

Huisvrouw, en later toen de kinderen wat ouder werden mijn horizon verbreed in een bijbaan als administratief  medewerker bij Van Bon te Heesch en vrijwilliger in Bernhoven-Uden.

Samen met Grootvorstin Wilma d’n Urste, Raad van Elluf & Krinkelbloazers gaan we er een mooi jaar van maken.

 

En vergeet niet ons motto: Niets moet alles mag (maar wel met respect voor elkaar)

 

ALAAF !!!!

 

Foto: Henry Janssen (janssen-fotografie)

 

Bekijk hier het onthullingsfilmpje: