Krinkelkoppen.nl

Opper Krinkelhas 2019

Tijdens ons Elf-Elf bal hebben wij Stadsprins Gerard d’n Urste en zijn Adjudant Frits bedankt voor een mooi Carnavalsseizoen en zien ze graag weer terug als Los Zanders. Grootvorst Jack d’n Twidde en zijn Adjudant Lesley van PCS De Raauw Ossekar zijn door ons gefeliciteerd en een fantastisch carnavalsseizoen toegewenst.

Daarna vond de uitreiking van de Opper Krinkelhas 2019 plaats.

Sinds de oprichting (1973) is de Opper Krinkelhas de hoogste onderscheiding binnen PCV De Krinkelkoppen. Deze kennen wij toe aan een vrijwilliger die zich op meerdere fronten al jarenlang actief inzet voor het maatschappelijk belang in het algemeen en het openbaar Carnaval in het bijzonder.

Dit jaar is deze uitgereikt aan Robert-Jan Steegman. Robert-Jan zet zich als vrijwilliger al tientallen jaren actief in binnen het Osse openbare carnaval. Onder andere als Grootvorst van de Stichting Carnavals Viering Oss waar hij jarenlang steun en toeverlaat voor vele Stadsprinsen en zijn Adjudant. Sinds 2007 bekleed hij de functie van President SCVO en is hij mede verantwoordelijk voor de vernieuwingen binnen het Osse openbaar Carnaval en de versterking van de organisatie daarachter. Ook buiten de Carnavalswereld is hij op vele vlakken zoals politiek; sociale organisaties, het onderwijs, sport en is hij een bekend columnist.